Stori kiaulienos gabalėliai su druska ir pipirais

Sultingų kiaulienos kotletų paslaptis? Pirkite storiausius, kuriuos galite rasti. Juos apskrudinti sunkiau, o rezultatai skanūs ir švelnūs.

 

 

Paruošimo laikas:

5 minučių

 

Paruošimo laikas:

10 minučių

 

 

Porcijos:
2

 

Virkit su: Ketaus keptuvė Hosse

 

 

Produktai:


  • 2 kiaulienos gabalėlių be kaulų;
  • druskos ir pipirų;
  • 2 šaukštai žemės riešutų sviesto;

 

Paruošimo būdas:


  1. Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C.
  2. Kiaulienos kotletus aptepkite žemės riešutų sviestu, o kiaulienos kotletų priekį, nugarą ir šonus gausiai pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Pamažu kaitinkite ketaus keptuvę ant viryklės iki vidutinės-stiprios ugnies.
  4. Kepkite kiaulienos kotletus 1–1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
  5. Nukelkite nuo ugnies ir kepkite orkaitėje 4-6 minutes.
  6. Leiskite pailsėti 5 minutes prieš patiekiant.