Stori kiaulienos gabalėliai su druska ir pipirais
10 Mar

0 Komentaras (-ai)
220 Pamatyta
Stori kiaulienos gabalėliai su druska ir pipirais
Sultingų kiaulienos kotletų paslaptis? Pirkite storiausius, kuriuos galite rasti. Juos apskrudinti sunkiau, o rezultatai skanūs ir švelnūs.
Paruošimo laikas:
5 minučių
Paruošimo laikas:
10 minučių
Porcijos:
2
Virkit su: Ketaus keptuvė Hosse
Produktai:
- 2 kiaulienos gabalėlių be kaulų;
- druskos ir pipirų;
- 2 šaukštai žemės riešutų sviesto;
Paruošimo būdas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C.
- Kiaulienos kotletus aptepkite žemės riešutų sviestu, o kiaulienos kotletų priekį, nugarą ir šonus gausiai pagardinkite druska ir pipirais.
- Pamažu kaitinkite ketaus keptuvę ant viryklės iki vidutinės-stiprios ugnies.
- Kepkite kiaulienos kotletus 1–1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
- Nukelkite nuo ugnies ir kepkite orkaitėje 4-6 minutes.
- Leiskite pailsėti 5 minutes prieš patiekiant.